Otomatik Yangın Söndürme Sistemi: İnsan gücü olarak müdahale edilemeyecek büyüklükte yangın çıkabilme riski yüksek yerlerde bulunan, yangını hızlı bir şekilde algılama özelliği sayesinde başlamadan söndüren ve çevreye yüksek sesli bir şekilde uyarı gönderen sistemlere denir. Kendi belirlediğiniz bir bölgeye veya tüm alana kurulumu yapılabilir.

Yangın Söndürme Cihazını Nasıl Seçmeliyiz?

Yangına karşı alınabilecek en önemli önlemlerden biri de otomatik söndürme sistemlerinin seçimini yapmaktır. Yangın söndürme sistemi kurulumunun yapılacağı yer bir depo alanı, konut veya bir işletme ise her biri için söndürme sistemi farklı seçilmelidir. Hangi amaç için ve nerede kullanılacağını, ve hangi maddelerin korunacağını belirttiğiniz de, uzman bir mühendis çalışması ile bölgeye en uygun söndürme sistemi kurulacaktır.


Otomatik Yangın Söndürme Çeşitleri Nelerdir?

- FM-200 Gazlı Yangın Söndürme Sistemleri

- Karbondioksitli Yangın Söndürme Sistemleri

- Davlumbaz Yangın Söndürme Sistemleri

- Sulu (Spinkler) Yangın Söndürme Sistemleri

- Su Sisli Yangın Söndürme Sistemleri

- Tozlu Yangın Söndürme Sistemleri

Otomatik Yangın Söndürme yanan ve tutuşan maddelere karşı en hızlı önlem almanın en sağlam yoludur. Yanıcı ve parlayıcı sıvılardan kaynaklanan ve manuel olarak müdahale ile söndürmenin mümkün olmadığı yangınlarda, kullanılacak uygun otomatik söndürme sistemleri ile daha hızlı ve başarılı bir yangın müdahalesi yapmış oluruz. Ürünlerimiz ve sağlamış olduğumuz hizmetlerimiz için bizimle iletişime geçebilirsiniz.